Wie is Ingrid

 

Mijn naam is Ingrid Smaling. Ik woon sinds een paar jaar in Etten-Leur en ik ben moeder van 3 kinderen. Ik hou van skiën, Portugal, ik ben graag buiten in de natuur en ik ben gek op eten en koken.

In mijn praktijk begeleid ik alleen vrouwen (sorry heren!) die af willen vallen en/of hun voedingspatroon willen verbeteren. Ook begeleid ik vrouwen die sterker en fitter willen worden zonder dat ze daar intensief voor hoeven/moeten te sporten.

Ik begeleid mijn cliënten op een iets andere manier dan de meeste Lifecoaches dat doen, omdat ik niet geloof in weekmenu’s en/of maaltijdvervangers en ik maak gebruik van EMS-apparatuur.

Ik ben Lifecoach/voedingscoach geworden omdat ik mijn leven lang al bezig ben met voeding. Van kinds af aan heb ik problemen met voeding. Ik heb vele diëten moeten volgen en heb altijd te horen gekregen wat ik niet mocht eten in plaats van wat ik wél mag en kan eten. Ik eet zelf nagenoeg gluten- en zuivelvrij en ik kan geen histamine-houdende producten eten. Daarom kan ik ongeveer 50 % van wat je in de supermarkt kunt kopen niet eten en daardoor ben ik zeer vindingrijk geworden in het zoeken naar oplossingen. Ik weet precies waar mijn cliënten doorheen moeten en ik weet hoe ik ze kan helpen! Ik weet welke valkuilen er zijn en ik heb er zelf ervaring mee gehad. Doordat ik ervaringsdeskundige ben gaat het coachen eigenlijk vanzelf.

Door te kijken naar wat je wel mag eten, ben je op een positieve manier bezig met voeding. Dat wil ik mijn cliënten ook meegeven! Laat voeding voor je werken en bereik je einddoel met minder moeite.

Ik ben aangesloten bij de BGN, en dat staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dat is ook de reden waarom jij als klant recht hebt op een vergoeding. Doordat ik lid ben van de BGN ben je ook verzekert van het feit dat mijn vakkennis up-to-date is en dat ik jaarlijks mijn bij-en nascholingscursussen volg. Mijn Medische Basiskennis heb ik recentelijk afgerond en ik voldoe daarbij aan de laatste eisen van Cpion/Plato.

  Mijn opleidingen:

  • Bachelor Social Work LOI Hogeschool – 2021 gestart met de opleiding
  • Osteoporose preventie dmv Voeding en beweging – Mates – certificaat november 2020
  • MBK Medische Basis Kennis Cpion/Plato – Total Health – diploma juli 2020
  • PSBK Psychische Sociale BasisKennis Cpion/Plato – Total Health – diploma juli 2020
  • Gewichtstoename tijdens de Menopauze – Mates – certificaat november 2016
  • Emotie eten de Baas – Basis – certificaat februari 2016
  • Emotie eten de Baas – Coachend begeleiden voor voedingsprofessionals – certificaat februari 2016
  • Silhouette – EMS Bodyformer training – certificaat december 2015
  • Gewichtsconsulente – NHA diploma juni 2015

  Aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake en proefbehandeling.